Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Meesweg 17 A Loods

Grote houten Schuur/loods (circa 175 m2) met oprit voor twee auto’s. Gelegen aan de Meesweg (Vilt) (naast Loodsnummer nr. 17) Er zijn geen voorzieningen met betrekking tot gas, water en elektriciteit. De loods heeft geen huisnummer. In de ruimte bevindt zich asbest.

Omschrijving:
Berging – Stalling (Garage-Schuur) De schuur wordt verkocht als bijgebouw bij de woonfunctie. Deze mag gebruikt worden voor eigen gebruik. U moet hierbij denken aan het stallen van eigen voortuigen, opslag van spullen etc.) Maar de ruimte kan niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden!

Typering:
Deze Schuur/Loods is centraal gelegen in Vilt (Berg en Terblijt) tussen Valkenburg en Maastricht. De locatie behoort tot de gemeente Valkenburg en is gelegen in de nabijheid van het centrum van Valkenburg (circa 3 km) en Maastricht (circa 5 km).

Indeling loods:
De Schuur/Loods is bereikbaar middels 2 x twee openslaande houten deuren. Bij binnenkomst eerst een grote ruimte (circa 137 m2) en twee aparte ruimten (4,25 x 4,80 en 4,58 x 3,87). Er zijn Geen voorzieningen met betrekking tot gas, water en elektriciteit.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1911, te moderniseren.
Perceeloppervlakte: circa 247 m2.
Gebruiksoppervlakte: 177 m2, Bruto Inhoud: 693 m3.
Asbest aanwezig, geen huisnummer, grotendeels met pannen gedekt, niet geïsoleerd.
Overdrachtsbelasting bedraagt 8%
Er wordt verkocht “As is, Where is”.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek