Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Mariamunster 5

In een rustige buurt landelijk gelegen, vrijstaande villa op ruim perceel (790 m2) met 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime garage, fraai aangelegde tuin op het zuiden met optimale privacy.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg a/d Geul. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Souterrain:
Kelder (4.54 x 3.00), overloop voorzien van natuurstenen vloer, hobbyruimte (3.20 x 2.80) voorzien van tegelvloer, vaste kastenwand en toegang tot de tuin, garage (circa 39 m2) alwaar aansluitingen witgoed en voorzien van sectionaalpoort.

Begane grond:
Entree, ruime betegelde hal met garderobe, toilet met fonteintje en vernieuwde meterkast (2020). Vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer (circa 55 m2) voorzien van gas open haard, grote schuifpui naar de tuin. Gesloten keuken (3.99 x 3.07) voorzien van moderne aanrechtcombinatie met gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, oven, koelkast, magnetron en vaatwasser, toegang tot de tuin met ruim terras.

Tussenverdieping:
Overloop, slaapkamer I (4.44 x 3.26) met inloopkast, slaapkamer II (4.30 x 3.26), slaapkamer III (3.21 x 2.78) voorzien van vaste kastenwand, ruime badkamer I (2.78 x 3.38) voorzien van douche, bidet, toilet, badmeubel met dubbele wastafel en ligbad.

1e verdieping:
Overloop, zeer ruime slaapkamer IV (6.85 x 6.64) voorzien van parketvloer en vaste kastenwand, badkamer II (3.09 x 3.03) voorzien van douche, wastafel en toilet, CV-ruimte alwaar CV ketel (eigendom, bouwjaar circa 2017).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1977, gerenoveerd in 2006.
Perceeloppervlakte: 790 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 237 m2, inhoud: 935 m3.
De woning is voorzien dakisolatie, spouwmuurisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, airconditioning en alarminstallatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek