Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Leijstenstraat 9

Op een goede, rustige locatie gelegen halfvrijstaande hoekwoning met 3 slaapkamers, garage en een tuin gelegen op het westen met veel privacy.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in Berg en Terblijt aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen is uitermate goed te bereiken en ligt op circa 9 kilometer afstand en het centrum van Valkenburg op circa 2 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van vloerbedekking, volledig betegelde toiletruimte met closet en fonteintje, meterkast, kelderkast, bijkeuken (1,63 x 2,76) alwaar wastafeltje, aansluiting witgoed, opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2012), doorzon woonkamer (circa 35 m2) voorzien van vloerbedekking, schuifpui en open keuken alwaar een tegelvloer, aanrechtcombinatie met granieten aanrechtblad, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, wasemkap, oven, inbouwmagnetron en schuifpui, tuinkamer/overkapping (3,17 x 3,58), bereikbaar via schuifpui woonkamer en via schuifpui keuken, de tuinkamer/overkapping kan worden afgeschermd van de tuin met schuifwand van glazen lamellen, de tuin is mooi aangelegd, heeft veel privacy en een tuinhuisje (3,01 x 1,80) en is gelegen op het westen, garage (5,46 x 2,76), bereikbaar via de bijkeuken.

1e verdieping:
Overloop, met toegang tot de volledig betegelde badkamer (2,48 x 1,55) voorzien van ligbad, wastafel, douche en toilet, slaapkamer I (3,16 x 2,51), slaapkamer II (3,69 x 4,13) en slaapkamer III (3,82 x 2,94). De gehele eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via smalle trap (in muurkast) te bereiken zolderruimte, alwaar diverse opbergruimten en een dakraam.

Algemeen:
Bouwjaar: 1968
Perceeloppervlakte: circa 278 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 126 m2, inhoud: 554 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en beschikt over 11 zonnepanelen (eigendom)
Energielabel: C
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek