Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Leijstenstraat 19

Op een goede, rustige locatie gelegen halfvrijstaande woning met garage, nabij bos en natuurgebied met 3 slaapkamers en de tuin gelegen op het westen.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in Berg en Terblijt aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen is uitermate goed te bereiken en ligt op circa 9 kilometer afstand en het centrum van Valkenburg op circa 2 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast, trapkast, bergruimte met witgoed aansluitingen, en de betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Woonkamer (7.20 x 3.81) met openhaard en met een parketvloer tevens toegang tot de keuken en middels de schuifpui toegang tot de tuin. Half open keuken (3.13 x 2.46 bouwjaar 2007) voorzien van combi-oven, keramische kookplaat, wasemkap, spoelbak, vaatwasser. Middels de tuin te bereiken garage (7.20 x 3.00) voorzien van kantelpoort en oprit. Naast de garage is een extra stuk tuin met diverse mogelijkheden. De tuin is westelijk gelegen en biedt veel privacy.

1e verdieping:
Overloop, met toegang tot de eenvoudige badkamer (1.99 x 1.50) voorzien van tegelvloer, ligbad, en enkele wastafel. Slaapkamer I (3.18 x 2.52), slaapkamer II (3.82 x 4.17), slaapkamer III (2.94 x 2.92) met toegang tot het balkon, en een bergkast met de mogelijkheid voor een toilet of witgoed aansluitingen. Gehele verdieping voorzien van mooie, degelijke laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vlizo trap te bereiken zolder, alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar ca. 2007).

Algemeen:
Bouwjaar: 1968.
Perceeloppervlakte: circa 293 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 93 m2, inhoud: 388 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken, en een zonnescherm bevestigd aan de achtergevel. Energielabel: D.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek