Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Langen Akker 40

Vlakbij het bos in een kindvriendelijke buurt gelegen instapklare, 2-onder-1-kapwoning met 3 slaapkamers, praktijkruimte en onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping gesitueerd op het zuiden.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Souterrain:
Provisiekelder (3,35 x 1,97).

Begane grond:
Entree/hal alwaar meterkast en toegang tot ruime woonkamer (circa 25m2) voorzien van lichte PVC-vloer. Open keuken (3,45 x 1,93) voorzien van moderne keukenopstelling (2016) met veel kastruimte, composiet aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken (3.94 x 3.22) alwaar toiletruimte met wandcloset en fonteintje, opstelplaats CV-ketel (eigendom, 2011) en aansluitingen witgoed. Vanuit de bijkeuken toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping gesitueerd op het zuiden.
Naast de woning gelegen moderne praktijkruimte (circa 17m2) met aparte toegang, voorzien van PVC-vloer en eigen toilet.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,65 x 3,21), slaapkamer II (3,40 x 3,21), moderne half betegelde badkamer (circa 5 m2) voorzien van ligbad, douche in bad, vast wastafelmeubel en toilet, slaapkamer III (circa 13 m2), bergruimte (1,95 x 1,09). De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Vliering

Algemeen:
Bouwjaar: 1953
Perceeloppervlakte: circa 148 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 124 m2 , inhoud: circa 481 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, deels houten en deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, grotendeels voorzien van rolluiken, geheel nieuwe riolering.
Energielabel: C
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs&Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek