Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Langen Akker 172

In een kindvriendelijke buurt gelegen instapklare, halfvrijstaande hoekwoning met uitbouw, 2 slaapkamers, moderne badkamer, ruime zolderverdieping, carport en onderhoudsvriendelijke tuin gesitueerd op het oosten met achterom.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet met wandcloset, ruime woonkamer (circa 38 m2) voorzien van laminaatvloer en gedeeltelijk plavuizen, trapkast, semi-open keuken (2.00 x 2.11) aan de voorzijde van de woning voorzien van aanrechtblad, keramische kookplaat, oven, afzuigkap, spoelbak en koelkast. Vanuit de woonkamer middels kunstof schuifpui (oktober 2020) toegang tot de op het oosten gelegen tuin, groot zonnescherm, berging/bijkeuken (1.94 x 5.39) inpandig, vanuit de tuin en vanuit de oprit/carport bereikbaar en voorzien van tegelvloer en aansluiting wasmachine en droger.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.85 x 4.54), moderne badkamer (2,45 x 1,76) voorzien van douche, vast wastafelmeubel en designradiator, slaapkamer II (4.54 x 3.00). De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer. De verdieping is voorzien van rolluiken.

2e verdieping:
Vaste trap naar zolderverdieping (mogelijkheid tot realiseren derde slaapkamer), alwaar cv-ketel (huur, circa 2010) en mechanische ventilatie unit, zolderverdieping is voorzien van dakvenster.

Algemeen:
Bouwjaar: 1989.
Perceeloppervlakte: circa 143 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 98 m2 , inhoud: circa 393 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing en gedeeltelijk voorzien van rolluiken. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek