Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Koolhof 17

In een kindvriendelijke buurt gelegen instapklare, royale halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, garage met vliering en een mooi aangelegde tuin met overdekt terras en een verwarmd zwembad.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Souterrain:
Vanuit de entree/hal heeft met toegang tot de kelder (2,62 x 8,61) alwaar aansluiting witgoed.

Begane grond:
Entree/ hal, meterkast, toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje, trapkast, L-vormige woonkamer (circa 42 m2) met openhaard, uitbouw met eetkamer en open keuken ( circa 20 m2) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van 5 pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, keukenboiler, en koelkast, vanuit de eetkamer is er toegang middels schuifpui naar de beklinkerde tuin met overdekt terras, het verwarmde buitenzwembad (ca. 6,50 x 3,00), en de garage (9,06 x 3,00) voorzien van sectionaal poort een grijswatersysteem en een stofzuigsysteem (Beide momenteel niet actief). De begane grond (m.u.v. de garage) is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (2,70 x 2,44) voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel in badmeubel, slaapkamer I (3,74 x 3,53), slaapkamer II (3,74 x 4,95), slaapkamer III (circa 23 m2). Deze gehele verdieping is voorzien van een tegelvloer of laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vaste trap, slaapkamer IV (5,11 x 3,76) voorzien van laminaatvloer, dakraam en berging in de knieschotten, bergruimte I alwaar CV-combiketel (eigendom, 2004) en zonneboiler (eigendom), en bergruimte II alwaar unit mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1980.
Perceeloppervlakte: 270 m2. Gebruiksoppervlakte wonen: 211 m2 , inhoud: 827 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing, diverse rolluiken en een grijswatersysteem en een stofzuigersysteem (beide momenteel niet actief). De woning is tevens voorzien van 3 st. zonnepanelen (eigendom).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek