Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Heiweg 3

Op een goede, rustige locatie gelegen ruime halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, garage met smeerput, carport en een tuin gelegen op het zuiden met veel privacy.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in Berg en Terblijt aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen is uitermate goed te bereiken en ligt op circa 9 kilometer afstand en het centrum van Valkenburg op circa 2 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast en berging. Doorzon woonkamer (8,03 x 3,74) met veel lichtinval, open keuken (3,43 x 2,66) alwaar aanrechtcombinatie met granieten aanrechtblad, inductiekooplaat, koelkast, vaatwasser (2018), wasemkap, oven en inbouwmagnetron. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer.
Vanuit keuken toegang tot de tuin met overkapping, tuin is op het zuiden gelegen en heeft veel privacy. Ruime garage (9,65 x 2,75) bereikbaar via overkapping voorzien van smeerput, separate wasruimte (2,11 x 2,89), carport (5,05 x 2,75).

1e verdieping:
Overloop, met toegang tot de volledig betegelde badkamer (2,60 x 1,96) voorzien van douche, wastafel en toilet, slaapkamer I (3,95 x 3,76) , slaapkamer II (3,95 x 3,75) en slaapkamer III ( 2,92 x 2,63). De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolder alwaar slaapkamer IV (4,85 x 3,73) voorzien van grote dakkapel (2014) en berging in knieschot, CV-ruimte (2,66 x 1,64) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom 2007) en omvormer zonnepanelen, berging in knieschot.
De gehele tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1978
Perceeloppervlakte: circa 236 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 135 m2, inhoud: 581 m3.
De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen, voorzijde en dakkapel voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing, dakpanelen van de overkapping zijn vervangen in 2018, voorzien van rolluiken en 20 zonnepanelen (juli 2015), dak garage (2015).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek