Opnieuw zoeken

BEEK | Fattenbergstraat 43

Op een goede locatie gelegen halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, oprit, garage, besloten tuin en tegenover gelegen groenvoorziening. Recent op diverse punten gemoderniseerd.

Typering:
In de directe nabijheid treft men een grote hoeveelheid voorzieningen aan, zo zijn er diverse winkelvoorzieningen, onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn allen ruimschoots aanwezig. Dankzij uitstekende verbindingen zijn Maastricht, Heerlen en Sittard/Geleen goed te bereiken per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A76 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Entree met meterkast, modern wandcloset, vaste kast met toegang kruipruimte, ruime L vormige woonkamer (circa 43 m2) en open keuken met moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, vrieskist, combi magnetron/oven, spoelbak, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat en oven, overdekt terras (6,13 x 3,03), besloten betegelde tuin (6,50 diep en 9,70 breed), garage (6,13 x 2,97) met mogelijkheid voor bergzolder.

1e verdieping:
Ruime overloop (circa 6 m2), slaapkamer I (3,03 x 2,21), slaapkamer II (3,03 x 2,22), moderne badkamer (2018) alwaar ligbad/douche combinatie, designradiator, wandcloset en vaste wastafel, slaapkamer III (4,11 x 2,99) voorzien van airco, slaapkamer IV (4,10 x 3,02) voorzien van airco.

2e verdieping:
Zolder, via vlizotrap te bereiken alwaar c.v.-gas (eigendom 2018).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1976.
Perceeloppervlakte: 240 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 106 m2, inhoud circa 445 m3.
De woning is voorzien van diverse rolluiken en gedeeltelijk dubbele beglazing.
Het plafond van de garage bestaat uit asbesthoudende platen.
Energielabel: C.
Aanvaarding: 1 juli 2022.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek