Over ons


Full service NVM Makelaar

Wij zijn een full service NVM Makelaar. Dit betekent dat wij onze klanten van begin tot eind begeleiden en ontzorgen in het verkoop- of koopproces. Ons kantoor is goed georganiseerd en ons team is gedreven. Wij werken heel doelgericht en houden het graag persoonlijk.

Bestaande bouw en nieuwbouw

Als NVM-makelaar verkopen wij bestaande woningen in de 043-regio en nieuwbouw in Zuid-Limburg. Wij hebben een mooie portefeuille van woningen en interessante nieuwbouw projecten.

Een goed gevoel  

Onze gedrevenheid heeft als doel, dat zowel de verkoper als koper een goed gevoel overhouden aan de transactie. Om die reden geven wij de verkoper een goede begeleiding en de koper duidelijke informatie. In de verkoop van bestaande bouw en nieuwbouw zijn wij sturend in het verkoopproces. Wij informeren, onderhandelen en ontzorgen.

Team Tijs en Cyril

Alle makelaars van team Tijs en Cyril zijn NVM gecertificeerd of in opleiding hiervoor. De makelaars worden ondersteund door onze binnendienst medewerkers. Gezamenlijk zorgen wij voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten. Wij willen ons graag onderscheiden door deskundigheid en enthousiasme, zodat de verkopers en kopers op ons kunnen vertrouwen en zich bij ons thuis voelen. Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt. Benieuwd naar de gezichten van team Tijs en CyrilHier stellen wij ons voor.

Internet en sociale media

Internet en sociale media zijn in de makelaardij heel belangrijk geworden. Om de beschikbare woningen aan een zo breed mogelijk publiek te laten zien, maken wij gebruik van diverse sites en Facebook. Via Facebook laten wij ook weten of een woning verkocht is. Word vriend en volg onze activiteiten.

Wilt u liever persoonlijk contact leggen? Bel ons of loop gerust binnen in ons mooie kantoor.